Voedingsadvies

Voor voedingsadvies op maat van een professionele voedingsadviseur komt u langs bij Diëtistenpraktijk De Voedietist. Als voedingsadviesbureau bieden wij al ruim 30 jaar voedingsadvies op maat aan iedereen die dat graag wenst. Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring en we zorgen er te allen tijde voor dat we de laatste wetenschappelijke inzichten bijhouden. Omdat wij graag de allerbeste zorg willen aanbieden hebben wij nauw contact met zorgprofessionals, zoals fysiotherapeuten, huisartsen, psychologen en praktijkondersteuners. Wilt u afvallen? Gezonder gaan eten? Of heeft u last van een allergie? Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist voorzien we u van voedingsadvies op maat, want iedereen is anders!

Voedingsadvies op maat: gezonde voeding in iedere levensfase en bij elke leefstijl

De juiste balans tussen voedingsstoffen is van grote invloed op een goede gezondheid. In alle voeding kunnen vijf soorten voedingsstoffen worden onderscheiden: koolhydraten, vetten, eiwitten en vitaminen en mineralen. De juiste balans tussen deze voedingsstoffen is per persoon verschillend: het is onder andere afhankelijk van levensfase en leefstijl. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist kunnen wij u helpen een juiste balans te vinden tussen deze voedingsstoffen, een balans die bij u past. Zo bieden wij bijvoorbeeld voedingsadvies op maat:

  • Wanneer u een kinderwens heeft;
  • Wanneer u zwanger bent;
  • Aan jonge kinderen;
  • Aan 65-plussers.

Als professioneel voedingsadviesbureau voorzien we u daarnaast van goed voedingsadvies wanneer u bijvoorbeeld veel sport of vegetariër bent.

Voedingsadviseur biedt hulp bij het vinden van een dieet dat bij u past

Omdat iedere persoon anders is, past bij iedere persoon een ander voedingspatroon. Toch zijn daarin vaak overeenkomsten te vinden. Maar het komt ook voor dat u baat heeft bij een aangepast eetpatroon. Als professioneel voedingsadviseur kunnen wij u bij Diëtistenpraktijk De Voedietist daarbij helpen. Wij bieden bijvoorbeeld hulp bij het opstellen van een dieet op maat bij:

  • Allergieën of intoleranties;
  • Ondergewicht of overgewicht;
  • Diabetes;
  • Maagklachten, darmklachten en leverklachten;
  • Eetstoornissen;

Een gezond lichaam start met een gezonde basis van voeding. Wij adviseren u graag in wat dit voor u betekent.

Contact met ons voedingsadviesbureau

Voor professioneel voedingsadvies op maat kunt u bij ons voedingsadviesbureau op diverse locaties in Nederland aankloppen. Zo vindt u altijd wel een locatie bij u in de buurt! Vanuit de basisverzekering heeft u recht op drie uur dieetadvisering of dieetbegeleiding. Soms worden zelfs extra vergoedingen geboden. Uw zorgverzekeraar kan u hierover informeren. Heeft u vragen over de dienstverlening van Diëtistenpraktijk De Voedietist? Of wilt u een afspraak met een voedingsadviseur van Diëtistenpraktijk De Voedietist maken voor voedingsadvies op maat? Bel naar ons voedingsadviesbureau via het telefoonnummer 088 – 3438478.

Ook interessant:

Professioneel advies

Erkende voedingsspecialisten

Persoonlijke begeleiding

Advies op maat

Bij u in de buurt

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

I.v.m. het coronavirus graag aandacht voor het volgende:

Veel consulten vinden weer plaats op locatie. Op uw verzoek kan het consult ook worden omgezet naar een telefonisch consult.

LET OP: Op veel locaties is het dragen van een mondkapje verplicht.

Een afspraak op locatie is alleen mogelijk als onderstaande voor u van toepassing is:

- U heeft geen last van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- U heeft geen huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten.
- Er is geen corona vastgesteld bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen.

Indien u i.v.m. bovenstaande niet op uw afspraak kunt verschijnen, zal het consult telefonisch plaatsvinden.