Kinderdiëtist zorgt voor beter voedingspatroon bij kinderen

Bent u op zoek naar een kinderdiëtist omdat u vragen heeft over het voedingspatroon van uw kind? Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met een lastige eter. Of wanneer uw kind last heeft van overgewicht, buikpijn of een moeilijke stoelgang en het goed zou zijn als uw kind bewuster leert eten. Voor goed voedingsadvies van een specialist kunt u terecht bij de diëtiste voor kinderen van Diëtistenpraktijk De Voedietist. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in kinderdiëtetiek. Wij helpen u het eten met kinderen weer leuk te maken én we zorgen ervoor dat kinderen grenzen hanteren omtrent voeding. Een gezonde basis is van groot belang voor een goede gezondheid, zeker omdat kinderen nog zo’n grote ontwikkeling doormaken! Daar kan de diëtiste voor kinderen bij helpen.

Kinderdiëtist biedt advies over voeding voor kinderen

Omdat kinderen nog groeien, is het van groot belang dat zij voldoende goede voedingsstoffen binnenkrijgen. Zij moeten vitaminen, mineralen eiwitten, vetten en koolhydraten binnenkrijgen. Kinderen de voeding, die deze voedingsstoffen bevat, voldoende te laten eten, kan behoorlijk ingewikkeld zijn. De kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist beantwoordt al uw vragen over de voeding die bij uw kinderen past. Wij werken uitsluitend met professionals op het gebied van kinderdiëtetiek. Samen met u kan de diëtiste voor kinderen een dieetplan opstellen, dat u en uw kinderen helpt de juiste voeding te kiezen. Wilt u persoonlijke begeleiding van de kinderdiëtist? Ook dan staat Diëtistenpraktijk De Voedietist, specialist in kinderdiëtiek, voor u klaar.

Afspraak maken met kinderdiëtist

Heeft u interesse in het voedingsadvies van de diëtiste voor kinderen van Diëtistenpraktijk De Voedietist? Dan kunt u telefonisch een afspraak met haar maken. Daarvoor kunt u bellen naar 088 – 3438478. Er zijn meerdere spreekuurlocaties in Nederland, dus er is altijd een kinderdiëtist in de buurt.

Ook interessant:

Professioneel advies

Erkende voedingsspecialisten

Persoonlijke begeleiding

Advies op maat

Bij u in de buurt

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

I.v.m. het coronavirus zullen vanaf 17 maart alle consulten tot nader order alleen telefonisch plaatsvinden.

U wordt door ons gebeld op het moment van uw afspraak.

Kom dus niet naar de locatie.

Wilt u uw afspraak afzeggen, geef dat dan aan op het moment dat u wordt gebeld.