Afvallen diëtiste

Afvallen onder begeleiding van een diëtiste kan bij Diëtistenpraktijk De Voedietist. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied en we werken uitsluitend met professionals die in het bezit zijn van een HBO-diploma Voeding en Diëtetiek. Omdat iedere persoon anders is en anders leeft, is goede voeding erg persoonlijk. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist geven we daarom voedingsadvies op maat. Wilt u begeleiding van een specialist bij het afvallen? Diëtistenpraktijk De Voedietist staat voor u klaar!

Afvallen met de ondersteuning van een diëtiste?

Heeft u last van overgewicht maar weet u niet goed hoe u hieraan kunt werken? Overgewicht ontstaat wanneer de inname van energie hoger is dan het verbruik van die energie. Deze energie wordt dan omgezet in vet. Dat is gevaarlijk, want het maakt de risico’s op hart- en vaatziekten en diabetes groter. Diëtistenpraktijk De Voedietist biedt professionele ondersteuning en begeleiding bij afvallen, zodat u op een veilige en verantwoorde manier de overtollige kilo’s kunt kwijtraken.

Professionele begeleiding en ondersteuning bij afvallen: persoonlijk voedingsadvies

Wilt u gaan afvallen, dan is het van groot belang dat u dat op een veilige en verantwoorde manier doet. Bij afvallen op een verantwoorde manier kan de professionele diëtiste u voorzien van goede begeleiding. Afvallen gaat namelijk niet alleen om gewichtsverlies, maar ook om gewichtsbehoud. Het is van groot belang niet terug te vallen in uw oude eetpatroon. Een professional van Diëtistenpraktijk De Voedietist kan u hierbij helpen. Wij voorzien u altijd van een persoonlijk voedingsadvies dat rekening houdt met uw gezondheid, leefstijl en uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u meer hulp nodig? Diëtistenpraktijk De Voedietist heeft nauw contact met diverse zorgprofessionals, zoals huisarts en psycholoog.

Dieetadvisering vergoed door zorgverzekeraar

Dieetadvisering wordt vaak geheel of deels vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht u bij overgewicht een verwijzing naar de diëtist krijgen van de huisarts, dan kan het zijn dat de zorgverzekeraar bijspringt. Voor meer informatie over vergoedingen van dieetadvisering kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Is professionele begeleiding bij afvallen wellicht iets voor u? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met Diëtistenpraktijk De Voedietist voor de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Bel naar 088 – 3438478 voor meer informatie over de dienstverlening van Diëtistenpraktijk De Voedietist.

Ook interessant:

Professioneel advies

Erkende voedingsspecialisten

Persoonlijke begeleiding

Advies op maat

Bij u in de buurt

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

I.v.m. het coronavirus graag aandacht voor het volgende:

Veel consulten vinden weer plaats op locatie. Op uw verzoek kan het consult ook worden omgezet naar een telefonisch consult.

LET OP: Op veel locaties is het dragen van een mondkapje verplicht.

Een afspraak op locatie is alleen mogelijk als onderstaande voor u van toepassing is:

- U heeft geen last van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- U heeft geen huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten.
- Er is geen corona vastgesteld bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen.

Indien u i.v.m. bovenstaande niet op uw afspraak kunt verschijnen, zal het consult telefonisch plaatsvinden.