Consult diëtist

Wilt u graag een consult bij een professionele diëtist, bijvoorbeeld omdat u wilt afvallen, omdat u gezonder wilt gaan eten of omdat u wilt weten welke voeding bij uw leefstijl past? Dan kunt u terecht bij Diëtistenpraktijk De Voedietist. Als professionele praktijk geven wij voedingsadvies op maat. Gezonde voeding staat aan de basis van een goede gezondheid. Wilt u weten wat Diëtistenpraktijk De Voedietist voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Consult van de diëtist: informatie over de voeding en het dieet dat bij u past

Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist kunt u, indien gewenst, individuele begeleiding krijgen bij voedingsvragen en dieetwensen. Die individuele begeleiding bestaat uit één consult of meerdere consulten van de diëtist. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist werken we als volgt:

  • Consult 1: een consult van een uur, waarin uw wensen, voorkeuren en voedingsvragen worden behandeld. Ook komt uw gezondheidssituatie en medicijngebruik aan de orde. Aan de hand van die informatie, stelt de diëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist samen met u een persoonlijk voedingsadvies op.
  • Vervolgconsult: een consult van 20 minuten (eventueel te verlengen met 20 minuten), waarin de voortgang wordt besproken. Het persoonlijk voedingsadvies kan aan de hand van dit consult indien nodig worden aangepast. In overleg met de diëtist worden zo nodig een of meerdere vervolgconsult(en) afgesproken.

Dieetadvies bij u in de buurt

Diëtistenpraktijk De Voedietist bevindt zich op verschillende locaties in Nederland. Wij kunnen u dus altijd in uw eigen buurt voorzien van dieetadvies. Neem contact met ons op voor meer informatie via 088 – 3438478.

Ook interessant:

Professioneel advies

Erkende voedingsspecialisten

Persoonlijke begeleiding

Advies op maat

Bij u in de buurt

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

I.v.m. het coronavirus graag aandacht voor het volgende:

Veel consulten vinden weer plaats op locatie. Op uw verzoek kan het consult ook worden omgezet naar een telefonisch consult.

LET OP: Op veel locaties is het dragen van een mondkapje verplicht.

Een afspraak op locatie is alleen mogelijk als onderstaande voor u van toepassing is:

- U heeft geen last van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- U heeft geen huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten.
- Er is geen corona vastgesteld bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen.

Indien u i.v.m. bovenstaande niet op uw afspraak kunt verschijnen, zal het consult telefonisch plaatsvinden.