Vitaliteitsprogramma voor bedrijven voor gezondere en gelukkigere medewerkers

De gezondheid van uw medewerkers is van groot belang en daarom heeft Diëtistenpraktijk De Voedietist een vitaliteitsprogramma voor bedrijven opgericht. Wij vinden een goede gezondheid erg belangrijk. Voeding vormt hiervoor de basis. Velen kunnen vaak wel wat hulp gebruiken bij het maken van een gezonde voedingskeuze. Daarvoor is er Diëtistenpraktijk De Voedietist. Wij geven u professioneel voedingsadvies op maat.

Het belang van een vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Vitaliteit van uw medewerkers is uiterst belangrijk. Wanneer men vitaal is, is men namelijk vaak ook gezonder, gemotiveerder en creatiever. Vandaar dat Diëtistenpraktijk De Voedietist een speciaal vitaliteitsprogramma voor bedrijven heeft opgericht. Wanneer u kiest voor dit programma zal eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Zo kunnen wij met u bespreken wat u wilt bereiken. Daarna zullen wij samen met u bedenken hoe wij dit gaan aanpakken. Uiteraard helpen we u ook bij de uitvoering. Er zijn verschillende manieren waarop wij ons vitaliteitsprogramma voor bedrijven kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij uw medewerkers screenen en voorzien van persoonlijk advies. Daarnaast kunnen wij workshops geven die de gezondheid bevorderen. Wij kunnen zelfs helpen de bedrijfskantine te verbeteren.

Afspraak maken voor kennismakingsgesprek

Als u interesse heeft in ons vitaliteitsprogramma voor bedrijven, willen wij u graag ontmoeten. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen via 088 – 3438478. Wij hebben meerdere spreekuurlocaties, dus er is altijd een diëtist bij u in de buurt om u te kunnen helpen.

Ook interessant:

Professioneel advies

Erkende voedingsspecialisten

Persoonlijke begeleiding

Advies op maat

Bij u in de buurt

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.