Voedingsconsulent

De professionele voedingsconsulent kan u helpen bij het vinden van een dieet dat bij u past. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist werken diverse specialisten die u kunnen voorzien van een persoonlijk voedingsadvies dat aansluit bij uw leefstijl, levensfase en persoonlijke voorkeuren. Wij helpen u niet alleen als u wilt afvallen, ook bij allergieën, ziektes of het aanmeten van een gezondere levensstijl kunnen wij u helpen. Gezonde voeding die bij u past draagt bij aan uw gezondheid. Start daarom vandaag en schakel een voedingsconsulent van Diëtistenpraktijk De Voedietist in!

Advies van de voedingsconsulent: welke voeding past bij uw leefstijl en levensfase?

Ieder mens is anders. Het is dan ook niet gek dat gezonde voeding of een goed dieet per persoon erg kan verschillen. Het maken van een gezonde voedingskeuze hangt van veel factoren af, zoals levensstijl en levensfase. Zo heeft een kind andere voedingstoffen nodig dan een 65-plusser en heeft een topsporter andere voeding nodig dan iemand met een kantoorbaan. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist erkennen wij deze verschillen en spelen we hierop in, door persoonlijk voedingsadvies op maat te verzorgen.

Consult aanvragen

Wilt u voedingsadvies ontvangen van een voedingsconsulent? Dan kunt u een consult aanvragen bij Diëtistenpraktijk De Voedietist. In zo’n consult bespreken wij uw persoonlijke situatie, uw levensstijl en uw voorkeuren. De voedingsconsulent kan aan de hand van dat gesprek precies voor u bepalen welke voeding bij u past. Plan een afspraak in door te bellen naar 088 – 3438478. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie; onze medewerkers beantwoorden graag al uw voedingsvragen!

Ook interessant:

Professioneel advies

Erkende voedingsspecialisten

Persoonlijke begeleiding

Advies op maat

Bij u in de buurt

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

I.v.m. het coronavirus graag aandacht voor het volgende:

Veel consulten vinden weer plaats op locatie. Op uw verzoek kan het consult ook worden omgezet naar een telefonisch consult.

LET OP: Op veel locaties is het dragen van een mondkapje verplicht.

Een afspraak op locatie is alleen mogelijk als onderstaande voor u van toepassing is:

- U heeft geen last van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- U heeft geen huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten.
- Er is geen corona vastgesteld bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen.

Indien u i.v.m. bovenstaande niet op uw afspraak kunt verschijnen, zal het consult telefonisch plaatsvinden.