Diëtist gezocht? Kies voor Diëtistenpraktijk De Voedietist

Heeft u al lange tijd naar een diëtist gezocht, maar nog geen gevonden? Dan kunt u bij deze stoppen met zoeken. Diëtistenpraktijk De Voedietist is u graag van dienst. Wij bieden al 30 jaar professioneel voedingsadvies op maat. Onze diëtisten hebben allen de hbo-opleiding Voeding en Diëtiek afgerond en zijn ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. U bent dus verzekerd van de best mogelijke zorg.

Diëtist gezocht die u op diverse manieren kan begeleiden? Wij helpen u graag

Wij begrijpen dat iedere cliënt, die naar een diëtist heeft gezocht, anders is en dat een begeleiding op maat van groot belang is voor het slagen van het dieet. Ten eerste is individuele begeleiding mogelijk. Deze bestaat uit een eerste consult van 60 minuten om uw dieetwensen en persoonlijke voorkeuren te bespreken en een vervolgconsult van 20 minuten, om de voortgang te bespreken. Ook kunnen wij bedrijven en organisaties begeleiden bij het vergroten van de vitaliteit van hun medewerkers. Wij bedenken samen met u een strategie en helpen u ook bij de uitvoering daarvan. Daarnaast helpen onze diëtisten kinderen tussen de 6 en 14 jaar met overgewicht door middel van het programma Goede Maatjes. Kinderen volgen dan samen met leeftijdsgenoten sportlessen bij een gediplomeerd docent. Ook zal de diëtist adviseren over een geschikt dieet.

Een gezonde basis is het begin

Als u al lange tijd heeft gezocht naar een oplossing voor uw overgewicht, kunt u voordat u een diëtist inschakelt, ook al zorgen voor een gezonde basis. Het is belangrijk een gezonde balans te vinden in uw voeding. Er zijn in principe vier soorten voedingsstoffen: eiwitten, vetten, koolhydraten en vitaminen en mineralen. Een goede balans tussen deze voedingsstoffen is cruciaal voor een goede gezondheid.

Informatie aanvragen

Wanneer u vragen heeft over voeding of de diensten van Diëtistenpraktijk De Voedietist of een afspraak wilt maken, kun u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 – 3438478.

Ook interessant:

Professioneel advies

Erkende voedingsspecialisten

Persoonlijke begeleiding

Advies op maat

Bij u in de buurt

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.