Hoofdgerecht – vega

 

Kerstwrap met brie en pecannoten

 

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 2 stukken brie (ca. 2x 200 gram)
  • 4 wraps
  • 100 gram pecannoten
  • 4 eetlepels honing

 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Vet een ovenschaal in.
  3. Snijd de brie in tweeën en leg op elke wrap een halve brie.
  4. Vouw de wrap zo op dat een kerstboomvorm (driehoek) ontstaat.
  5. Leg de wraps in de ovenschaal en bak de wraps tot ze licht kleuren.
  6. Verdeel de rucola over 4 borden en leg de wraps hierover.
  7. Serveer met pecannoten en honing.

Variatietip: Wil je een gezondere variant? Neem dan een volkoren wrap of gebruik wortel- of bietenwraps. Dit gerecht is ook lekker met de gegrilde groenten en de witlofsalade.

 

Voedingswaarden (per persoon):

Energie: 776 kcal

Vet: 54,9 gram (waarvan 23,6 gram verzadigd)

Koolhydraten: 44,4 gram

Vezels: 3,9gram

Eiwit: 24,1 gram

 

Dit recept is: vegetarisch, eiwitrijk

 

Klik hier voor het vorige kerstrecept.