Kerstwrap met brie en pecannoten
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 2 stukken brie (ca. 2x 200 gram)
- 4 wraps
- 100 gram pecannoten
- 4 eetlepels honing
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Vet een ovenschaal in.
- Snijd de brie in tweeën en leg op elke wrap een halve brie.
- Vouw de wrap zo op dat een kerstboomvorm (driehoek) ontstaat.
- Leg de wraps in de ovenschaal en bak de wraps tot ze licht kleuren.
- Verdeel de rucola over 4 borden en leg de wraps hierover.
- Serveer met pecannoten en honing.
Variatietip: Wil je een gezondere variant? Neem dan een volkoren wrap of gebruik wortel- of bietenwraps. Dit gerecht is ook lekker met de gegrilde groenten en de witlofsalade.
Voedingswaarden (per persoon):
Energie: 776 kcal
Vet: 54,9 gram (waarvan 23,6 gram verzadigd)
Koolhydraten: 44,4 gram
Vezels: 3,9gram
Eiwit: 24,1 gram
Dit recept is: vegetarisch, eiwitrijk
Klik hier voor het vorige kerstrecept.
