Koffie dessert
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 kopjes espresso (of sterke koffie)
- 8 bolletjes stracciatella ijs
- 4 toefjes slagroom
- 4 koekjes (eventueel glutenvrij)
- 2 eetlepels koffieboontjes
Bereidingswijze
- Zet 4 kopjes espresso en laat deze wat afkoelen.
- Doe per persoon 2 bolletjes ijs in een mooi glaasje.
- Schenk de koffie erbij.
- Maak de toetjes af met een toefje slagroom, een koekje en garneer met een paar koffieboontjes.
Voedingswaarden (per persoon):
Energie: 354 kcal
Vet: 20,5 gram (waarvan 12,2 gram verzadigd)
Koolhydraten: 36,9 gram
Vezels: 1,5 gram
Eiwit: 5,0 gram
Dit recept is: glutenvrij (optioneel)
Klik hier voor het vorige kerstrecept.