Zin in een tussendoortje, maar wil je ook wat verantwoords? Probeer dit recept eens uit van diëtiste Leonie!
Ingrediënten
Ca. 10 balletjes
- 40 gram havermout
- 100 gram wortel
- 3 dadels
- 30 gram walnoten
- 1 eetlepel pindakaas
- ½ theelepel kaneel
- 30 gram kokosrasp
Benodigdheden
- blender of hakmolen
- rasp
Bereidingswijze
Mix alle ingrediënten, behalve de kokosrasp, in een blender tot een gladde massa.
Rol ongeveer 10 balletjes uit het mengsel.
Rol de balletjes door de kokosrasp
Laat de balletjes ongeveer 30 minuten koelen in de koelkast.
Tast toe!
Voedingswaarden (per stuk)
Energie: 70,4 kcal
Vet: 4,7 gram
Waarvan verzadigd: 1,3 gram
Koolhydraten: 4,7 gram
Eiwit: 1,7 gram
Vezels: 1,4 gram
Dit recept is: veganistisch