Dit hartige hapje van diëtiste Jacobien is vooral geschikt wanneer je wilt aankomen in gewicht. Het is gemakkelijk te maken en leuk om te serveren bij een feestje.
Ingrediënten
2 personen
- 1 vel bladerdeeg
- 25 gram geraspte kaas
- rode peper
- kleine bosui
- 1 ei
Benodigdheden
- oven
- bakplaat
- bakpapier
- kom
- kwast
- mes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier. Snijd de rode peper (verwijder de zaadlijsten) en het groene gedeelte van de bosui fijn.
- Strooi op de bladerdeeg geraspte kaas, de rode peper en bosui. Rol het velletje bladerdeeg op. Snijd het voorzichtig in dunne plakjes en leg het op het bakpapier.
- Kluts het ei in een kom en bestrijk de kaaswieltjes met het ei.
- Bak het voor 8-10 min tot goudbruin. Laat het even afkoelen en geniet ervan!
Voedingswaarden (per persoon)
Energie: 195 kcal
Vet: 14 gram
Waarvan verzadigd: 9,1 gram
Koolhydraten: 10,5 gram
Eiwit: 4,8 gram
Vezels: 1,1 gram
Dit recept is: vegetarisch, calorierijk