Altijd maar hetzelfde op brood, kaas, worst of pindakaas. Tijd voor iets anders! Met deze heerlijke spreads geef je je boterham of cracker eens een verrassende twist! Het is snel en gemakkelijk te maken.
Ingrediënten
Voor 3 smeersels
- 200 gram roomkaas
- paprika (uit blik)
- 4 walnoten
- 1 el honing
- 10 gedroogde cranberry’s
- 6 pecannoten
- 1 teentje knoflook
- 4 stengels bieslook
- 1 klein sjalotje
Benodigdheden
- 3 kleine bakjes
- snijplank
- mes
- mixer/blender
- lepels
Bereidingswijze
- Verdeel de roomkaas over drie bakjes.
- Mix de paprika fijn met de walnoten en meng deze samen met de honing door de roomkaas in het eerste bakje.
- Mix vervolgens de cranberry’s met de pecannoten en meng deze door de roomkaas in het tweede bakje.
- Snijd de knoflook, bieslook en het sjalotje fijn en meng deze door de roomkaas het derde bakje.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden (per portie van 20 gram):
Energie: 130 kcal
Vet: 10 gram
Waarvan verzadigd: 3,3 gram
Koolhydraten: 4,5 gram
Eiwit: 6 gram
Vezels: 0,3 gram
Zout: 0,7 gram
Dit recept is: glutenvrij, vegetarisch, koolhydraatarm