Komend weekend is het Pasen. Wil je ook iets lekkers op tafel zetten, wat weinig tijd kost? Gevulde eieren zijn altijd een lekker hapje voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel. Het ziet er feestelijk uit en is ook nog eens koolhydraatarm!
Ingrediënten
Voor 2 personen
- 4 eieren
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 eetlepel yoghurt
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel kerriepoeder
Benodigdheden
- een pan
- 1 theelepel
- 1 vork
- 1 lepel
- 1 kom
- een spuitzak
Bereidingswijze
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard in een pan met ruim water.
- Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte.
- Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.
- Prak het eigeel in een kom met een vork (zo fijn mogelijk).
- Meng het eigeel met de mayonaise, yoghurt, mosterd, kerriepoeder tot een glad
mengsel. - Schep het mengsel in de spuitzak en vul de ei-helften ermee.
Fijne Pasen!
Bekijk hier het Paasrecept van vorig jaar.
Voedingswaarden (per stuk):
Energie: 60 Kcal
Vet: 5 gram
Waarvan verzadigd: 1 gram
Koolhydraten: 1 gram
Vezels: 0 gram
Eiwitten: 3 gram
Zout: 0 gram
Dit recept is: Koolhydraat arm, zout arm, glutenvrij