Garnalentartaar met mango
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 100 gram mango
- een handje taugé
- 1 avocado
- 1 bosui
- 200 gram Hollandse garnalen
- 2 eetlepels mayonaise
- ½ theelepel wasabipasta
- een handje rucola
Bereidingswijze
- Snijd de mango, taugé en avocado in kleine stukjes en snijd de bosui in ringetjes.
- Doe de garnalen, mango, taugé, avocado, bosui, wasabi en mayonaise in een kom en roer alles goed door elkaar.
- Zet een kookring op een mooi bordje en doe hier de garnalentartaar in, druk goed aan en verwijder de ring.
- Serveer met wat rucolablaadjes.
Voedingswaarden (per persoon):
Energie: 217 kcal
Vet: 15,9 gram (waarvan 2,0 gram verzadigd)
Koolhydraten: 5,5 gram
Vezels: 2,5 gram
Eiwit: 11,6 gram
Dit recept is: glutenvrij, koolhydraatarm
Heb je het vorige kerstrecept gemist? Klik dan hier.
