Voorgerecht – vis

 

Garnalentartaar met mango

 

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 100 gram mango
  • een handje taugé
  • 1 avocado
  • 1 bosui
  • 200 gram Hollandse garnalen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • ½ theelepel wasabipasta
  • een handje rucola

 

 

Bereidingswijze

  1. Snijd de mango, taugé en avocado in kleine stukjes en snijd de bosui in ringetjes.
  2. Doe de garnalen, mango, taugé, avocado, bosui, wasabi en mayonaise in een kom en roer alles goed door elkaar.
  3. Zet een kookring op een mooi bordje en doe hier de garnalentartaar in, druk goed aan en verwijder de ring.
  4. Serveer met wat rucolablaadjes.

 

 

Voedingswaarden (per persoon):

Energie: 217 kcal

Vet: 15,9 gram (waarvan 2,0 gram verzadigd)

Koolhydraten: 5,5 gram

Vezels: 2,5 gram

Eiwit: 11,6 gram

 

 

Dit recept is: glutenvrij, koolhydraatarm

 

Heb je het vorige kerstrecept gemist? Klik dan hier.