Ingrediënten:
- 50 gram havermout
- 200 ml kokend water
- 1/4 mango
- 5 aardbeien
- 1 eetlepel kokosrasp
- 2 theelepels chiazaad
Bereidingswijze:
1. Doe 50 gram havermout in een kom en voeg hier 200 ml kokend water aan toe. Roer goed door en laat het een kwartiertje indikken (roer af en toe door). 2. Schil ondertussen de mango en snijd de mango en aardbei in stukjes. 3. Verdeel het fruit met kokos en chiazaad over de pap.
Voedingswaarden:
energie: 321,5 kcal
vet: 8,8 gram
koolhydraten: 46,2 gram
vezels: 9 gram
eiwitten: 8,8 gram
zout: 0 gram
Variatietip 1:
appel, rozijnen, kaneel en hazelnoten.
Variatietip 2:
cacaopoeder met banaan en walnoten.
Tip!
Vind je de pap te dik? Gebruik dan wat meer water. In plaats van water kun je ook melk, sojamelk of amandelmelk gebruiken.