Freek voelt zich weer beter

 

“Hallo, ik ben Freek. Ik heb altijd al een laag gewicht gehad, maar in de zomer van 2019 begon ik me ineens ziek te voelen. Ik was misselijk, had buikpijn, geen energie en werd vaak duizelig. Ik heb toen wat testen gedaan in het ziekenhuis, maar zonder resultaat. 

Mijn gewicht was in deze tijd zo laag dat ik besloot dat ik iets aan mijn eetpatroon moest doen. Na een tijdje meer te eten ging het al stukken beter, maar echt aankomen deed ik niet. Toen trok ik aan de bel mijn huisarts en die raadde mij aan om een diëtist in te schakelen.

Zo ben ik bij Diëtistenpraktijk De Voedietist gekomen. Hier heeft diëtist Ilona Neuteboom een dieet gemaakt voor mij en mij geholpen een gezond eetpatroon op te bouwen. Vanaf toen begon ik ook echt aan te komen en daarmee stopte ook mijn gezondheidsklachten. Binnen een aantal maanden was ik ongeveer 10 kilo aangekomen en was ik zwaarder dan ik ooit geweest was. Ik voel me nu stukken beter en realiseer me dat ik altijd verkeerd gegeten heb.

Als je net als ik op een laag gewicht zit en denkt dat je gewoon niet aan kan komen ondanks wat je eet. Dan kan ik zeker aanraden om een keer voor een kennismakingsgesprek bij de diëtist komen. Mijn ervaring met De Voedietist is erg positief en dat komt ook zeker door Ilona. Ze luisterde altijd goed en kwam met veel verschillende ideeën die voor mij goed werkte. ” 

 

 

I.v.m. het coronavirus graag aandacht voor het volgende:

Veel consulten vinden weer plaats op locatie. Op uw verzoek kan het consult ook worden omgezet naar een telefonisch consult.

LET OP: Op veel locaties is het dragen van een mondkapje verplicht.

Een afspraak op locatie is alleen mogelijk als onderstaande voor u van toepassing is:

- U heeft geen last van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- U heeft geen huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten.
- Er is geen corona vastgesteld bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen.

Indien u i.v.m. bovenstaande niet op uw afspraak kunt verschijnen, zal het consult telefonisch plaatsvinden.