Nagerecht 

 

Meringue met aardbeien

 

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 200 ml slagroom
  • 1 el kristalsuiker
  • 200 gram aardbeien
  • 4 kleine meringues (ca. 75 gram in totaal)
  • 4 kleine takjes munt
  • 4 takjes rode bessen

 

Bereidingswijze

  1. Klop in een grote kom de slagroom stijf met de suiker.
  2. Snijd de aardbeien in partjes.
  3. Verdeel de slagroom over de 4 meringues en leg hier de aardbeien op.
  4. Serveer met munt en een takje rode bessen.

 

Voedingswaarden (per persoon):

Energie: 277 kcal

Vet: 17,9 gram (waarvan 11,7 gram verzadigd)

Koolhydraten: 25,1 gram

Vezels: 0,9 gram

Eiwit: 2,3 gram

 

 

Dit recept is: glutenvrij, vetarm

 

Klik hier voor het vorige kerstrecept.