Suzanne Hak

 

Ons team bestaat uit een groot aantal diëtisten en het team blijft groeien. Hartstikke gezellig natuurlijk! Maar het wordt eens tijd dat wij ons voorstellen aan jullie. Beter laat dan nooit, toch? Dit doen we door maandelijks een diëtist kort te interviewen met leuke leefstijlgerelateerde vragen. Zo kom je meer te weten over jouw Voe-diëtist. Deze maand geven we Suzanne Hak het woord.

 

Wat is jouw favoriete drankje?

Cassis, lekker fris en fruitig! Daarnaast kan ik soms ook erg genieten van amaretto-cola. Dit drink ik alleen op vakantie of soms op een feestje.”

 

Wat geeft jou voldoening in jouw vak?

Mensen enthousiast maken en met een tevreden gevoel de deur uit laten gaan. Daarnaast mensen in laten zien dat een gezonde leefstijl nog heel lekker en gevarieerd kan zijn en dat je jezelf niet alles hoeft te ontzeggen.”

 

Welk product heb je altijd op voorraad in huis?

In principe zijn dat vrijwel alle basisproducten, zoals fruit, groenten, volkorenproducten, kwark, maar naast deze standaard producten, heb ik altijd gemengde noten in huis; lekker voor tussendoor en veelzijdig te gebruiken. ”

 

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

Ik beleef veel plezier aan wandelen, fietsen en sporten. Ik zit op badminton, waarbij ik twee keer per week training heb. Daarnaast heb ik het afgelopen half jaar competitie gespeeld in een erg leuk en gezellig team. Verder vind ik het leuk om te koken en te lezen. Sinds kort heb ik een nieuwe hobby, puur ter ontspanning erbij en dat is het leren van een nieuw muziekinstrument; de viool.

 

Wat kenmerkt jou als diëtist?

Mijn enthousiasme voor het vak en de cliënten. Daarnaast begeleid ik mijn cliënten op een informele en spontane manier.”

 

Ben je benieuwd wie de volgende diëtist zal zijn? Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven! Heb je het vorige interview gemist? Klik hier om het te lezen.

 

 

I.v.m. het coronavirus graag aandacht voor het volgende:

Veel consulten vinden weer plaats op locatie.
Een afspraak op locatie is alleen mogelijk als onderstaande voor u van toepassing is:

- U heeft geen last van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- U heeft geen huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten.
- Er is geen corona vastgesteld bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen.

Indien u i.v.m. bovenstaande niet op uw afspraak kunt verschijnen, zal het consult telefonisch plaatsvinden.