Marjolein Ghijsen

 

Ons team bestaat uit een groot aantal diëtisten en het team blijft groeien. Hartstikke gezellig natuurlijk! Maar het wordt eens tijd dat wij ons voorstellen aan jullie. Beter laat dan nooit, toch? Dit doen we door maandelijks een diëtist kort te interviewen met leuke leefstijlgerelateerde vragen. Zo kom je meer te weten over jouw Voe-diëtist. Dit keer vertelt Marjolein Ghijsen haar verhaal.

 

Welke tip geef jij je cliënten mee uit eigen ervaring?

Mensen denken vaak dat ze niets meer mogen als ze naar een diëtist gaan en zijn na het eerste gesprek blij verrast. De diëtist is er om jou te helpen en is echt bereid om mee te denken hoe je jouw doelen kunt behalen. Soms heeft een kleine aanpassing al een groot resultaat!”

 

Wilde je altijd al diëtist worden?

Nee, ik heb eerst een andere studie en ander werk gedaan. Ik kwam er toen achter dat ik meer voor mensen wil betekenen. Vervolgens heb ik in deeltijd de studie Voeding en Diëtetiek gevolgd. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze!”

 

Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken?

Koffie! Zeker als je me ‘s nachts wakker maakt.”

 

Hoe kijk jij zelf tegen voeding aan?

Ik probeer zelf grotendeels plantaardig te eten. Dat lukt zeker niet altijd en dat geeft mij zelf ook inzicht in hoe moeilijk het kan zijn om je aan een bepaalde leefstijl te houden.”

 

Wat kenmerkt jou als diëtist?

Ik houd zelf erg van eten en koken, waardoor ik blij ben dat ik mijn passie en enthousiasme kan overdragen aan anderen.”

 

Ben je benieuwd wie de volgende diëtist zal zijn? Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven! Heb je het vorige interview gemist? Klik hier om het te lezen.

 

 

 

 

 

 

 

I.v.m. het coronavirus graag aandacht voor het volgende:

Veel consulten vinden weer plaats op locatie.
Een afspraak op locatie is alleen mogelijk als onderstaande voor u van toepassing is:

- U heeft geen last van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- U heeft de afgelopen 24 uur geen klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- U heeft geen huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten.
- Er is geen corona vastgesteld bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen.

Indien u i.v.m. bovenstaande niet op uw afspraak kunt verschijnen, zal het consult telefonisch plaatsvinden.