OncoCare Centrum Lisse

Bij diagnose, behandeling en nazorg rond kanker komt er veel op je af. Voor een goede afgestemde begeleiding in deze fase van jouw leven is het belangrijk dat je bij hulpverleners terecht kunt die goed samenwerken en verstand hebben van jouw aandoening en problemen waar je tegenaan kunt lopen. Naast de behandeling in het ziekenhuis, ben je bij het OncoCare Centrum aan het goede adres.

Het OncoCare Centrum biedt begeleiding onder één dak. Naast bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een gezondheidszorgpsycholoog, een podotherapeut, een ergotherapeut en een pedicure is er een diëtist van de Voedietist aanwezig voor voedingsadvies.

Voeding speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van jouw behandeling en bij jouw kwaliteit van leven. Voeding is een onderwerp waar veel over gezegd en geschreven wordt. De Voedietist zorgt ervoor dat je weet wat voor jou van toepassing is. De Voedietist kan je ondersteunen bij onder andere: (ongewenst) gewichtsverlies of – toename, de opbouw van spierkracht en -massa en smaakaversie.

Voor meer informatie over het OncoCare Centrum in Lisse kijk op: www.oncocarecentrum.nl

 

[klik op het artikel om deze te vergroten]